Сексбомба и мачо са сред талантите в борбата за 150 000 лв.

14-те таланта от училището за звезди бяха представени за пръв път с грандиозен концерт
12 апр 2005 00:11,
Сексбомба и мачо са сред талантите в борбата за 150 000 лв.
Секс бомба в действие, всички участници по-долу. Водещата Мария Илиева и Галя Щърбева от Нова телевизия. "Горещата" Венета Райкова внимателно слиза със стойката на камерата на път към откриващия концерт с 14-те таланта. Снимки: Tialoto.bg
Шоуто за бъдещи звезди „Стар академи“ започна първия си сезон с шумен и ентусиазиран концерт.

В горещото студио, допълнително нажежено от екзалтираната публика, „горещата“ Венета Райкова и чаровната водеща Мария Илиева 14-те таланта бяха представени пред зрителите.
Веднага след концерта, предаван пряко по "Нова телевизия" 14-те таланта заминаха за къщата на „Стар академи“ в Бояна. Напълно преобразеният дом на „Биг брадър“ е обзаведен с мебели в ярки цветове, по стените има плакати на най-големите звезди от шоубизнеса, а голямата атракция която замества джакузито от „Биг брадър“ е басейна в двора.

В къщата има още салон за танцуване и фитнес зала, в хола пък има пиано и люлки за посядане. Спалните за разделени на мъжки и женски, като леглата са на два етажа.

Разгорещените таланти веднага се разхвърляха и разтанцуваха в къщата и нападнаха деликатесите и напитките, приготвени специално за тях. Освен това момчетата побързаха да си разпределят презервативите, под морните погледи и закачливите подвиквания на девойките. 14-те бъдещи звезди бяха изненадани от послания от близките им, които им пожелаха успех.

Директорът на академията Димитър Станчев се появи сред своите ученици, за да им обясни правилата в къщата и да ги привества за добре дошли. 14-те таланта ще могат да гледат телевизия, но само определени програми. Те ще могат да четат вестници, но без публикациите за „Стар академи“.

Естествено, те ще могат да слушат музика по всяко време и да свиярат на музикалните инструменти в къщата.

Заниманията на талантите започват във вторник сутринта. 8-те момичета и 6-те момичета трябва да са станали до 8.30, когато ще пият кафе с Директора, а след това ще имат занимания по пеене, танци и английски.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание