Анджелик Киджо във Великолепната шесторка


Анджелик Киджо във Великолепната шесторка

6962

Звездните дуети от "Великолепната шесторка" ще бъдат подкрепени довечера от свои приятели певци, сред които ДесиСлава, Мишо Шамара, Надка Караджова и звездите от "Мюзик Айдъл" – Маги, Нели и Елена.

Специално послание към зрителите на  bTV ще отправи и африканската певица Анджелик Киджо (Angelique Kidjo), посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Както MySound.bg писа, преди месец тя, заедно с Джеки Чан, Стиви Уондър и Лео Меси, беше отличена със специална награда, заради благотворителната си дейност. Анджелик Киджо ще пее в зала 1 на НДК довечера.

Приходите от концерта ще бъдат предоставени за целите проекта "Семейство за всяко дете".

Над 270 000 лева вече е сумата, набрана от даренията на зрителите. Най-много есемеси отново спечелиха Албена и Тома, които оглавяват и седмичната, и генералната класация в шоуто.

В последното издание на шоуто зрителите се запознаха с още една история на изоставени дечица – на Ивайла и Евелина от дома в Шумена, които могат да се върнат у дома при майка си, ако тя получи подкрепа. Ани Салич показа и историята на три майки, едната от които изостави детето си, втората се надява да посрещне Нова година с рожба, а третата е една от първите приемни родители в България.

Следващата музикална задача, по която започват да се подготвят звездните дуети, е нетрадиционна, защото не е свързана с пеене. Във вторник предстои „Голямата нощ на илюзиите”. Участниците ще правят фокуси заедно с шест от най-добрите илюзионисти на България.

С набраните средства от "Великолепната шесторка" ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ "Семейство за всяко дете", който цели затварянето на дома за бебета в град Шумен и създаването на център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички